Contact

Contact

Verloskundigenpraktijk Wolkom Drachten

Uthof 7A
9202 HL Drachten

Verloskundigenpraktijk Wolkom Surhuisterveen

B.J. Schurerweg 2-12
9231 CE Surhuisterveen

Contactgegevens

Telefoon: (0512) 540 510
U belt de assistente voor aanmeldingen, voor het maken of wijzigen van afspraken of voor algemene informatie over de praktijk. Ook niet dringende medische vragen kunt u doorgeven aan de assistente. Zij zorgt dat u door de verloskundige wordt terug gebeld om uw vraag te beantwoorden. Bij afwezigheid van de assistente wordt u via het antwoordapparaat doorverwezen naar het (spoed)nummer van de dienstdoende verloskundige.

Spoednummer: (0512) 544 353
Voor hulp bij de bevalling of andere spoedeisende zaken is de dienstdoende verloskundige 24 uur per dag te bereiken via het spoednummer. Bij afwezigheid van de assistente kunt u dit nummer ook bellen voor (niet dringende) medische vragen. Als de dienstdoende verloskundige erg druk is zal zij een terugbel-afspraak met u maken.

E-mail: info@verloskundigenpraktijkwolkom.nl
Voor administratieve zaken, bijvoorbeeld het aanvragen van een zwangerschapsverklaring of het tijdig annuleren van een afspraak. Niet voor medisch-inhoudelijke vragen! In die gevallen belt u met de dienstdoende verloskundige via het spoednummer.

Telefoonstoring
Als u niemand kunt bereiken bij dringende zaken bel dan naar het ziekenhuis Nij Smellinghe en laat u doorverbinden met de verloskamers. Het nummer is (0512) 588 888.

Fax: (0512) 540 828

Neem contact met ons op