Nieuw gezicht in de praktijk.

Nieuw gezicht in de praktijk.

Sommigen van jullie hebben haar misschien al eens gehoord of gezien. Sinds 1 mei hebben wij een nieuw gezicht in de praktijk. Mirjam Boven komt ons team ondersteunen als praktijkassistente. Zij is tijdens een van haar eerste werkdagen al vastgelegd door een creatief tekentalent.

Hieronder stelt zich even aan jullie voor.

Zomaar ineens zat ik dan achter de telefoon en computer bij Wolkom. Wat is het leuk om dit vak eens vanaf een totaal andere kant mee te maken!

De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt als verpleegkundige in verschillende ziekenhuizen, van grote universitaire centra tot kleine streekziekenhuizen. In die jaren veel gezien en ervaren maar vooral 1 ding geleerd. Mijn hart ligt bij de geboortezorg, bij het begeleiden en meedenken om van zo een unieke periode in het leven ook een zo mooi mogelijke ervaring te maken.

Naast de werkervaring heb ik ook de persoonlijke ervaring. Samen met mijn man Arjan heb ik 2 prachtige kinderen. Mirthe van 12 en Hidde van 9. We wonen samen met onze kudde huisdieren in Drachten niet ver van de praktijk. In mijn vrije tijd hou ik van creatief bezig zijn, lezen en naar buiten!

Ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging. Samen met de verloskundigen van Wolkom en met jullie!

Tot gauw!

Stel uw vraag per e-mail