Wolkom Nienke!

Wolkom Nienke!

Afstuderen in deze tijd is nog niet zo makkelijk. Toch wilden wij als praktijk graag zien wat we konden doen voor Nienke. Vanaf volgende week komt ze bij ons stage lopen. Hieronder stelt ze zich even aan jullie voor.

Hallo iedereen,

Mijn naam is Nienke de Haan, ik ben 22 jaar en woon in de stad Groningen. Ik zit in het vierde jaar van de opleiding aan de Verloskunde Academie in Groningen.
De zwangerschap en alles wat hierbij komt kijken fascineert mij enorm en hierom ben ik erg blij dat ik de opleiding aan het afronden ben en tijdens deze stage zwangeren en hun partners mag gaan begeleiden! Elke zwangerschap, de weg naar het ouderschap en bevalling is uniek en een bijzonder proces om mee te mogen maken en aan bij te dragen.
Vanaf 6 april tot en met 26 juni loop ik stage bij Verloskundigenpraktijk Wolkom. Tijdens mijn stage kunnen jullie mij tegenkomen tijdens het spreekuur, aan de telefoon, de bevalling en kraamvisites. Ik vind het erg belangrijk dat jullie je prettig voelen onder mijn aanwezigheid dus voel je niet bezwaart om grenzen of wensen aan te geven bij mij of de verloskundige.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten, tot snel!

 

Stel uw vraag per e-mail